Elavtal med erbjudande eller kampanj-pris

Vi har gjort det enkelt för dig som letar efter ett elavtal med erbjudande till nya kunder. Jämför tre populära elbolag som erbjuder kampanj-priser under september 2021.

Jämför elavtal med erbjudanden

Elbolag med erbjudanden till nya kunder

Det finns över 100 olika elbolag i Sverige, däremot är det få som ger erbjudanden eller kampanj-priser till nya kunder. Vi har hittat tre elbolag som ger rabatt till alla nya kunder, dessa är Göta Energi, Fortum och Telge Energi.

Kampanj hos Göta Energi

Göta Energi erbjuder en populär kampanj som innebär att man får ett presentkort på mat om man tecknar deras rörliga elavtal SpotOn direkt på deras hemsida. Presentkortet som är på 500 kr skickas direkt till din mail efter signerat avtal och kan användas hos Willys, Coop, Hemköp och City Gross.

När du tecknar ett elavtal hos Göta Energi kan du vara säker på att du får ett konkurrenskraftigt elpris. Påslaget på inköpspriset är endast 3,6 öre/kWh exkl. moms och inkluderar kostnaden för elcertifikat. 

Telge Energis erbjudande till nya kunder

Telge Energi är ett populärt elbolag som utsågs till elbolaget med högst anseddhet i hela branschen enligt den senaste undersökningen från Sifo. Telge Energi erbjuder privatkunder möjligheten att teckna ett elavtal med rörligt elpris, fast elpris alternativt ett vintersäkrat elavtal med rörligt pris på sommaren och fast pris på vintern.

Just nu bjuder Telge Energi på månadsavgiften under 12 månader, vilket innebär en rabatt på 588 kr. 

Kampanjpris hos Fortum

Sverige största elleverantör Fortum erbjuder privatkunder möjligheten att teckna elavtal med rörligt respektive fast elpris under 6, 12 respektive 36 månader. Fortum bjuder just nu på månadsavgiften under det första året som kund, vilket innebär en rabatt på 504 kr. 

Välj rörligt pris

Förutom att välja ett elavtal med kampanj-pris är det viktigt att välja ett elavtal med rörligt elpris, åtminstone om man som kund prioriterar lägsta möjliga elpris. Denna avtalsform har visat sig att vara det billigaste alternativet, åtminstone sett över en längre tidsperiod. Förutom inköpspriset tillkommer alltid ett påslag som oftast ligger i intervallet 4 – 7 öre/kWh exkl. moms. Var noga att kontrollera om kostnaden för elcertifikat ingår i påslaget.