Elavtal med erbjudande eller kampanj-pris

Vi har gjort det enkelt för dig som letar efter ett elavtal med erbjudande till nya kunder. Jämför tre populära elbolag som erbjuder kampanj-priser under juli 2022.

Jämför elavtal med erbjudanden

Elbolag med erbjudanden till nya kunder

Det finns över 100 olika elbolag i Sverige, däremot är det få som ger erbjudanden eller kampanj-priser till nya kunder. Vi har hittat tre elbolag som ger rabatt till alla nya kunder, dessa är Göta Energi, Fortum och Telge Energi.

Greenelys erbjudande till nya kunder

Greenely är ett elbolag som enbart erbjuder rörliga elavtal som är timmes-mätta. Din elpris kommer därmed variera varje timme baserat på prisutvecklingen på elbörsen Nord Pool. Med Greenelys App är det enkelt att hålla på koll på aktuella priser på Nord Pool och att följa upp sin egen elförbrukning.

Använd vår rabattkod ”6moff” för att inte behöva betala någon månadsavgift de första sex månaderna. Rabattkoden innebär att du sparar 414 kr.

Kampanjpris hos Fortum

Sverige största elleverantör Fortum erbjuder privatkunder möjligheten att teckna elavtal med rörligt respektive fast elpris under 6, 12 respektive 36 månader. Fortum bjuder just nu på månadsavgiften under det första året som kund, vilket innebär en rabatt på 420 kr. 

Kampanj hos Telge Energi

Telge Energi bjuder alla nya kunder på den fasta avgiften under 12 månader, vilket innebär en rabatt på 588 kr.

Välj rörligt pris

Förutom att välja ett elavtal med kampanj-pris är det viktigt att välja ett elavtal med rörligt elpris, åtminstone om man som kund prioriterar lägsta möjliga elpris. Denna avtalsform har visat sig att vara det billigaste alternativet, åtminstone sett över en längre tidsperiod. Förutom inköpspriset tillkommer alltid ett påslag som oftast ligger i intervallet 4 – 7 öre/kWh exkl. moms. Var noga att kontrollera om kostnaden för elcertifikat ingår i påslaget.