Om Elavtal24.com

Elavtal24.com har som mål att underlätta för konsumenter att hitta det billigaste elavtalet genom en informativ, användarvänlig och transparent jämförelsetjänst.

Hjälper människor till billigare elavtal

Med tanke på att det finns närmare 150 elhandelsleverantörer i Sverige är det en utmaning att veta vilken leverantör som erbjuder lägst påslag och avgifter. Med vår kostnadsfria jämförelsetjänst som lanserades 2019 är målet att göra det enkelt för alla människor som vill hitta ett billigt elavtal. På bara några minuter är det möjligt att hitta ett omtyckt elhandelsbolag som erbjuder rabatt till alla nya kunder, oavsett om man är intresserad av ett rörligt eller fast elpris.

Ansvarsfriskrivning

Elavtal24.com är en jämförelsetjänst för elhandelsavtal. Vi erbjuder därmed inte några egna elhandelsavtal utan marknadsför enbart andra elhandelsbolag. Vi kan inte garantera att angivna påslag och avgifter stämmer eftersom elhandelsbolagen kan uppdatera dessa utan förvarning, däremot gör vi vårt bästa för att hålla alla priser och avgifter uppdaterade. För aktuella priser och avgifter rekommenderar vi att du besöker respektive elbolags hemsida.

Kontakta Elavtal24

Om du har frågor om ett specifikt elavtal rekommenderar vi att du kontaktar respektive elhandelsbolag för mer information. Om du däremot har frågor om vår jämförelsetjänst eller är intresserad av ett samarbete är du välkommen att kontakta oss genom e-post info @ elavtal24.com alternativt genom kontaktformuläret nedan. 

Kontakt

9 + 10 =