Om Elavtal24.com

Elavtal24.com har som mål att underlätta för konsumenter att hitta det billigaste elavtalet genom en informativ, användarvänlig och transparent jämförelsetjänst.

Hjälper elkonsumenter till billigare elavtal

Med tanke på att det finns närmare 150 elhandelsleverantörer i Sverige är det en utmaning att veta vilken leverantör som erbjuder lägst påslag och avgifter. Med vår kostnadsfria jämförelsetjänst som lanserades 2019 är målet att göra det enkelt för alla som vill hitta ett billigt elavtal

Istället för att jämföra ett större antal elbolag, prioriterar vi att endast jämföra populära och omtyckta elbolag med nöjda kunder. Hos Elavtal24.com kommer du aldrig hitta elbolag som är med på Energimarknadsinspektionens varningslista över elbolag med många inkomna klagomål.

Vi jämför endast elavtal med rörligt elpris, då denna avtalsform har visat sig ge lägst elpris över tid. Andra fördelar med rörligt elpris är korta bindningstider, vilket innebär att det är enkelt att byta elbolag och elavtal. 

Villkor

Elavtal24.com är en jämförelsetjänst och en informationshemsida för elavtal och elbolag. Vi erbjuder därmed inte några egna elhandelsavtal utan jämför och presenterar enbart andra elhandelsbolag. Vi kan inte garantera att angivna priser, avgifter och avtalsvillkor är korrekta eftersom elhandelsbolagen kan uppdatera dessa utan förvarning. Däremot gör vi vårt bästa för att alla priser, avgifter och avtalsvillkor ska vara korrekt redovisade. För aktuella priser och villkor rekommenderar vi att du besöker respektive elbolags hemsida.

Läs mer under Användarvillkor.

Kontakta Elavtal24

Om du har frågor om ett specifikt elavtal rekommenderar vi att du kontaktar respektive elhandelsbolag för mer information. Om du däremot har frågor om vår jämförelsetjänst eller är intresserad av ett samarbete är du välkommen att kontakta oss genom e-post info @ elavtal24.com alternativt genom kontaktformuläret nedan. 

Kontakt

7 + 7 =